7 Reiki på distans på en vecka

Tjänsten är till dig som som vill ge dig själv extra stöd i bearbetning av känslor, önskar avkoppling i hemma miljö eller vill ha en extra boost till sin meditation.

Under 7 dagar, under avsatt tid, skickar jag 30 minuter Reiki till dig varje dag. Det enda du behöver göra är att lägga dig ner, kopplar av och ta emot. Eventuella känslor, tankar eller minnen som kommer upp under dessa dagarna är någonting som du behöver att känna av och bearbeta för att kunna läka. 

Har du hjärtesorg, är du utmattad eller har du ångest? Jag personanpassar mina utskick efter ditt behov!

Hur ska jag förbereda mig och hur går det till?

Behandlingen är vanligtvis ca. 30 minuter lång. Vi kommer att schemalägga en tid och datum för din session så att du kan skapa dig själv en lugn miljö. Gör utrymmet bekvämt med kuddar och en filt om det behövs, använd kristaller, eteriska oljor eller rökelse för att skapa atmosfär.

Ligg bekvämt, och se till att du inte blir för kall. Bär sköna och lösakläder, stäng av alla telefoner och datorn. Den här tiden är för dig! Blunda och ta flera djupa, långsamma andetag för att slappna av.

Säg högt eller tyst till dig själv "Jag är redo att ta emot Reiki energier". Det är allt du behöver göra!

Det är individuellt hur mottagaren upplever Reiki energierna på distans. Majoriteten känner sig väldigt avslappande och en del kan till och med känna stickningar eller en pirrande känsla. Vissa kanske börjar gråta eller skratta utan att veta varför. Det är känslomässig energi som måste släppas för att du ska kunna läkas.

Efter behandlingen.

Ta en stund att skriva ner alla tankar som dök upp under din tid, ofta kommer de mest gyllene idéerna till dig i tysta stunder. Efter din session är det alltid bra att dricka ett glas vatten.

Notera allt som kommer upp i de kommande dagarna; du kanske tänker på en viss situation eller person, något som har stört dig som du är redo att ta itu med, eller kanske får du nya idéer och inspiration.

Pris:

1900kr/ 7x 30min. behandlingar