Utbildningar inom Reiki

Mina elever berättar

"Det var bra tempo på kursen och det var skönt att jag inte kände massa krav på mig. Kursen var vad jag hade förväntat mig och jag ser framemot att fortsätta med Reiki. Självklart att jag rekommenderar kursen till andra! ".

"Det var bra balans med allting! Bästa för mig var alla insikter och kombination av lärare. Vi var i en trevlig miljö med trevliga kursare. Jag fick användbara verktyg är supernöjd! Jag kan rekommendera kursen till andra!".

"Första dagen var väldigt intensiv och jag hade gärna tagit flera kortare pauser. Jag tyckte att kursen var bättre än jag förväntade och jag skulle absolut rekommendera den till mina vänner".

"Utöver Reiki fick vi lära oss andra användbara verktyg. Diskussionen om jordning och framförallt beskydd var också två saker som jag tog till mig lite extra av under utbildningen. Jag har noterat att genom att arbeta mera med beskydd så upplever jag mer ro i huvudet".

När min Reiki behandlare berättade att "alla kan Reiki", var jag väldigt misstänksam. Åh så glad jag är att jag hade fel i mina misstankar och nu, flera år senare, säger jag det samma till andra!

Du kan också lära dig att ge underbara Reiki energier till din partner, barn, husdjur och andra nära och kära. Inga förkunskaper krävs, endast ett öppet sinne och stort intresse!

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till mina kurser!

Mina kurser inriktas till:

  • till dig som vill använda den privat för att kunna behandla dina nära och kära.
  • till dig som är terapeut, massör eller frisör och vill lära dig en teknik att komplettera dina behandlingar med.

Här kan du läsa mer om Reiki kurserna:

  1. Reiki I (grundkurs)
  2. Reiki II (fortsättningskurs)