Reiki Boost (på distans)

Jämförd med ordinarie Reiki på distans är Reiki Boost mer kraftigare och individuellt anpassad behandling. Alla behandlingar görs på distans och mottagaren behöver inte lämna sitt eget hem. För bästa effekt rekomenderar jag att du tar Reiki Boost regelbundet eller tre gånger inom två veckors tid.

Metoden består av en serie tekniker då jag kommer:

  • Höja dina vibrationer
  • Fylla och aktivera de sju chakran
  • Rensa tunga energier
  • Rensa chakrakanalen
  • Läka aurakropparna
  • Boosta tredje ögat
  • Skicka extra Reiki

Behandlingen tar ca. 40 minuter. 

Hur ska jag förbereda mig och hur går det till?

Behandlingen är vanligtvis ca. 40 minuter lång. Vi kommer att schemalägga en tid och datum för din session så att du kan skapa dig själv en lugn miljö. Gör utrymmet bekvämt med kuddar och en filt om det behövs, använd kristaller, eteriska oljor eller rökelse för att skapa atmosfär.

Ligg bekvämt, och se till att du inte blir för kall. Bär sköna och lösakläder, stäng av alla telefoner och datorn. Den här tiden är för dig! Blunda och ta flera djupa, långsamma andetag för att slappna av.

Säg högt eller tyst till dig själv "Jag är redo att ta emot Reiki energier". Det är allt du behöver göra!

Det är individuellt hur mottagaren upplever Reiki energierna på distans. Majoriteten känner sig väldigt avslappande och en del kan till och med känna stickningar eller en pirrande känsla. Vissa kanske börjar gråta eller skratta utan att veta varför. Det är känslomässig energi som måste släppas för att du ska läka.

Efter behandlingen kontaktar jag dig med SMS och bekräftar att jag är klar.

Efter behandlingen.

Ta en stund att skriva ner alla tankar som dök upp under din tid, ofta kommer de mest gyllene idéerna till dig i tysta stunder. Efter din session är det alltid bra att dricka ett glas vatten.

Notera allt som kommer upp i de kommande dagarna; du kanske tänker på en viss situation eller person, något som har stört dig som du är redo att ta itu med, eller kanske får du nya idéer och inspiration.

Pris:
40min/ 550kr

1500kr/ 3st. behandlingar som tas inom 2 veckors tid