Jag heter Sirpa och är grundaren av Lumeva.

Jag har under flera år i min karriär som personalvetare vittnat hur stress påverkar individer, familjer och arbetsgivare. Långvarig omedveten eller medveten stress utan tillräcklig återhämtning leder till ohälsa och den kryper längre och längre ner i åldrarna.
 
År 2007 hittade jag min lugna oas i Reiki och med hjälp av den undvika att bli utbränd. Jag använder själv Reiki regelbundet för avkopplande syfte då Reiki bjuder en stund av absolut stillhet för alla mina sinnen.

Jag är glad att kunna erbjuda en stunds avkoppling till mina kunder och även mina barn som älskar Reiki. Den hjälper dem bla. om de har ont i kroppen samt när de behöver lugna ner sig före läggdags och sova bättre.

Genom mina utbildningar är det fantastiskt att bevittna hur alla på ett naturligt sätt kan hjälpa sig själva och andra med hjälp av Reiki-energier. Jag rekommenderar varmt mina Reiki-kurser till alla, inte minst för föräldrar!

Jag har varit medial sedan barndomen och är van att använda mina intuitiva förmågor i vardagen. Det är givande att kunna vara en brygga mellan människor och "den andra sidan" som finns runt om oss.

Jag är fortfarande yrkesverksam i näringslivet men på min fritid vill jag genom mina tjänster erbjuda dig en lugn stund, tid för avkoppling och reflektion.

Språken jag använder: svenska, finska och engelska.

Mina utbildningar inom:

  • Reiki I, II, samt Reiki Master, Healingstugan.
  • Ayurvedisk huvud-och ansiktsmassage, Axelsson Institute.

  • Certifierad Livscoach (pågående), Livscoach Akademin.

  • Teologi, Erska Sköndal Högskolan.
  • Psykologi, Uleåborg Universitet, Finland.

  • Kulturgeografi, Stockholms Universitet.

  • Personalvetarprogram, Stockholms Universitet.

Innehar FA-skattsedel samt behandlingsansvars- och olycksfallsförsäkring.

Medlem hos: 

Samarbetspartner


Jaana Norén, Healingstugan

Jaana är grundare och driver Healingstugan. Hon är Reiki Master, Livscoach, Yoga-, Qigong- och Mindfulness instruktör, Barnyoga-, & Vedic Art lärare och kristallhealer.

Lumeva och Healingstugan samarbetar och utvecklar bl.a. Reiki utbildningar, Reiki på distans samt andra tjänster i vårt utbud. 

www.healingstugan.com