Kundreferenser

Jessica Gustin

Reikibehandlingar och utbildningar

"Sirpa du är den enda personen som lyckades komma igenom och riva den mur som jag länge och omsorgsfullt byggt upp. Jag är så otroligt tacksam för att du gjorde det så jag kunde börja bygga upp mig själv istället. Jag har nu anmält mig till Reiki 2 och hoppas att vi ses där igen. Ni som funderar på att boka ett besök, gör det, det är värt varenda öre. "

Fredrika Södergård

Reiki på distans

"Tack för en superfin Reiki! Kände hur energierna omfamnade mig och hur ett totalt lugn fyllde mitt inre. Känner än idag av påfyllninger jag fick. Du har verkligen gåvan för detta”.

Cesar Augusto Ulloa Velasquez

Energirensning av hus

"Sirpa did energy healing in our new home and we could feel the difference right away. The atmosphere became much lighter and we slept so much better. I highly recommend Sirpa! ."

Christine Öström

Medial sittning och Reiki

"Har fått medial sittning och Reiki av Lumeva. Mitt betyg är : Så klockren kontakt med "Källan". Fick en otrolig beskrivning om vem det var. Meddelanden som kom fram stämde på pricken! Jag fick även svar på frågor som jag inte frågat, endast burit dom inombords. Men otrolig värme och förståelse förmedlade Sirpa det hon fick av guider på andra sidan. Har även fått Reiki av Sirpa. Hon hittade direkt var healingen behövdes, förklarade även varför och gav råd och tips. Jag rekommenderar Lumeva, för hon är en äkta ljusängel. Tack! Kommer garanterat att återkomma som kund"

Vuokko Erman

Reikibehandling

"Idag hjälpte Sirpa mig med en Reikibehandling att slappna av både mentalt och fysiskt. Hon hjälpte mig efter en stressig period i livet, att hitta tillbaka till lugnet och balans. Tack Sirpa!"

Martyna Sialkowska

Medial sittning

"Thanks to Sirpa I had the opportunity to connect with my grandmother, who passed away unexpectedly some years ago. I have no words to describe how amazing that was! I always watched it in TV and wondered how it's possible, so it was truly emotional experience for me. Thank you Sirpa ❤️ "

Marjaana Mattsson

Medial sittning, Reiki och Tidigare liv läsning.

"Idag fick jag höra tröstande hälsningar från min bror som gick bort några år sedan. Jag är så tacksam för vad jag fick uppleva! 

Jag har inte varit så avslappnad på flera år som jag är när jag får en Reikibehandling av Sirpa. Djupavslappningen är total"

Sara Jafarnejad Åslund

Medial sittning

"En fantastisk upplevelse med en fantastisk person. Sirpa är spot on och trovärdig. Hon har en gåva som hon är generös med att dela med sig. Testa och du kommer inte att bli besviken "

Killian Wöllner

Reikibehandlingar, utbildning och medial sittning.

"Rekommenderar starkt ett besök hos Sirpa. Proffesionellt, varmt och tryggt bemötande både vad gäller Reiki och medial vägledning. "

Lena Bergman Alexandersson

Reikibehandlingar

"Jag vill verkligen rekomendera Lumeva, jag fick flera behandlingar under fyra veckors tid och det gav mig en otroligt skön och avslappnande känsla i kroppen under lång tid. Hon kunde även hjälpa mig med vissa fysiska känningar. Sirpa är inkännande och man känner sig otroligt väl omhändetagen!".

Liisa Luonsi

Ayurvedisk massage och Reiki

"Fick idag uppleva härligt bemötande av ägaren och själen till Lumeva. Rekomenderar varmt hennes behandlingar som skapar utrymme för total avslappning och vila. Härlig energi i en härlig miljö".

Melinda Edholm

Reiki, Medial sittning och Tidigare liv läsning.

"Rekomenderar Lumeva så innerligt varmt! Hon är så otroligt proffsig och kompetent i sitt utövande. Hon är för mig en stor portion med ljus och kärlek som tryggt öppnar dörren till andevärlden".

Leonardo Franconeri

Medial sittning

"Sirpa fick kontakt med min pappa som gick bort för över 10år sedan. Jag kan vara rätt kritisk av mig men de sakerna pappa sa till henne var verkligen saker ingen vet. Sättet jag fick det levererat var så fint".

Caroline Hammarskjöld

Reiki och Medial sittning

"Sirpa har verkligen en genuin gåva! Hon ger healing som är märkbar på riktigt! Jag uppskattar även hennes intuitiva och mediala förmågor som verkligen helar och ger djup upplevelse. Jag kan verkligen rekommendera Lumeva!".

Lotta Karlsson

Reikibehandlingar

"Var på en fantastisk behandling som både var avslappnande och skön. Känner mig lugn och harmonisk efter. Har redan bokat in flera besök".

Lina Granström

Reiki och medial sittning

"Jag vill verkligen rekommendera Lumeva! Jag upplever en total lugn både av hennes händer och när jag tar emot Reiki på distans. Reiki har hjälper även mot min atros.
Hon blev också en kanal mellan min bortgångna mamma och mig. Jag är så tacksam att vi träffades". 

Catarina Lundblad

Medial sittning

"Sirpa är mycket varmhjärtat och härlig person som har gjort mediala kanaliseringar för båda mina vuxna döttrar. All information som framgång stämde på ett nästan kusligt sätt och hon gav även förslag på hur döttrarna skulle hantera informationen och hur de skulle gå vidare. Vi kan varmt rekommendera Lumeva".

Eva Wijk

Reikibehandlingar

"Fantastisk upplevelse, jag är helt såld! Lugn, avslappnande och kändes som jag var inbäddad i en kokong. Du som inte prövat, gör det!".

Yvonne Alfvin

Reikibehandlingar

"Efter att ha varit hos Lumeva kände jag ett stort välbefinnande. Hon har en förmåga att se dina behöv på ett lugnt och förtroendegivande sätt. Jag rekommenderar henne av hela mitt hjärta".

Satu Kemppainen

Medial sittning

"Sain eilen kokea aivan uutta ja aika jännittävääkin. Sirpa otti yhteyden isääni joka nukkui pois viisi vuotta sitten. Isäni oli odotellut kovasti päivää milloin saisi kertoa minulle ajatuksiaan. Välillä minua pelotti, itketti ja nauratti. Tilanne ei ollut mitenkään vakava miksi aluksi sitä luulin. Sain kysymyksilleni vastauksia ja sitä kautta sain kokea kevyemmän ja helpottavan olotilan. Ihanaa oli myös tietää, että isälleni tuli seesteisempi ja iloisempi mieli meidän yhteisen hetken jälkeen. Nyt voin rauhallisin mielin jatkaa elämää. Mummunkin kanssa sain vaihtaa kuulumisia; ihana tietää, että hän hääräää minun kanssa keittiössäni.  Todellakin voin suositella Sirpaa.  Hänen rauhallisuus, hyvä keskustelutaito, sanavalmius ja intensiivinen läsnäolo on niin aitoa.  Suosittelen lämmöllä ."

Anna Jansson

Medial sittning

"Du har verkligen en stor gåva och jag är tacksam över att du delar med dig av den.

Återigen, tack! För ett spännande och givande samtal."