Energirening av hem

Mina kunder berättar:

"Efter att Sirpa rensade energierna i vårt nya hem, både jag och min dotter sov som stockar. Jag känner mig mycket lättare och gladare i hemmet".

 ”Jag känner en märkbar skillnad efter att du rensade min lokal. Luften känns lättare och lugnare! Även mina kunder känner att det är lugnare i lokalen nu”. 

Människan och allting omkring oss består av energier. Vi lämnar ett energiavtryck i våra hem och rum vi har vistats i och ibland känner vi av andras energier. Det kan vara energier som någon har lämnat efter sig eller energier av någon som finns på andra sidan. Att regelbundet städa hemmet från gamla energier är lika viktigt som vanlig städning. 

Man kan uppleva dessa på olika sätt och ibland kan man behöva hjälp för att rensa i sitt hem eller lokal. Regelbundna energirensningar är viktiga speciellt för de som känsliga för energier.

Mina kunder har t.ex. haft någon i familjen som har mått dåligt en längre period eller köpt ett nytt hus/ lokal och vill städa bort gamla energierna innan inflyttning. Kunder som har egen verksamhet (t.ex yoga studio, massagesalong eller som jobbar med energibehandlingar) beställer rening regelbundet av mig.

Om du upplever onaturliga saker i ditt hem eller känner oförklarliga obehagskänslor när du är hemma, kan det vara tunga energier du känner av eller en ande som har fastnat mellan vår värld och andevärlden. Det kan även vara så att det finns någon nära till dig från andra sidan som kallar på din uppmärksamhet av olika anledningar. Det kan även vara negativa energier som du, dina grannar eller husets tidigare ägare har lämnat efter sig.

Husrensning är en energihöjning och jag rensar de tunga, obalanserade energier som finns i ditt hem. Om det är energier från andevärlden som skapar oro, då hjälper jag dem över till andra sidan och förmedlar de budskap som de har till dig. Vissa hem kan även ha energiportal som behövs att stänga för att minska aktiviteter.

Jag rensar hus på distans och därmed är byggnadens geografiska läge inte avgörande.

En rensning för normalstor byggnad (max 120kvm) kostar 1450kr och tar ca. 2h. Större byggnader kräver ett mer omfattande arbete och priset kommer därmed justeras därefter.

Jag arbetar grundligt och efter rensningen skickar jag en rapport över de energier jag känt i huset och vilka åtgärder jag vidtagit. Efter ca. 2 veckor gör jag alltid en extra check (30-60min) utan extra kostnad för att ytterligare höja energierna och kolla att inga tunga energirester finns kvar. Det är viktigt att komma ihåg att energi är levande och vi attraherar energier som matchar vår egna. Om någon i ditt hem har låga energier (t.ex. är deprimerad, har missbruksproblem) kommer det sannerligen attrahera låga energier som på kort sikt kan rensas bort men det är inte en långsiktig lösning.