Energirening av byggnader

Mina klienter berättar:

"Efter att Sirpa rensade energierna i vårt nya hem, både jag och min dotter sov som stockar. Jag känner mig mycket lättare och gladare i hemmet".

 ”Jag känner en märkbar skillnad efter att du rensade min lokal. Luften känns lättare och lugnare! Även mina kunder känner att det är lugnare i lokalen nu”. 

Människan består av energi och allting omkring oss består av energi. Vi lämnar ett energiavtryck i våra hem och rum vi har vistats oss i och ibland känner vi av andras energier. Det kan vara energier som någon har lämnat efter sig eller energier av någon som finns på andra sidan. Att regelbundet städa hemmet från gamla energier är lika viktigt som vanlig städning. 

Man kan uppleva dessa på olika sätt och ibland kan man behöva hjälp för att rensa i sitt hem eller lokal. Många som köper ett nytt hem eller lokal, väljer att rensa det nya hemmet från eventuella tunga energier som före detta ägarna har lämnat efter sig.

Om du upplever onaturliga saker i ditt hem eller känner oförklarliga obehagskänslor när du är hemma, kan det vara tunga energier du känner av eller en ande som har fastnat mellan vår värld och andevärlden. Det kan även vara så att det finns någon nära till dig från andra sidan som kallar på din uppmärksamhet av olika anledningar. Det kan även vara negativa energier som du, dina grannar eller husets tidigare ägare har lämnat efter sig.

Husrensning är en energihöjning och jag rensar de tunga, obalanserade energier som finns i ditt hem. Om det är energier från andevärlden som skapar oro, då hjälper jag dem över till andra sidan - till ljuset och förmedlar de budskap som de har till dig. Vissa hem kan även ha energiportaler som behövs att stänga för att minska aktiviteter.

Jag rensar hus på distans och därmed är byggnadens geografiska läge inte avgörande.

En rensning för normalstor byggnad kostar 1450kr och tar ca. 2h. Efter rensningen skickar jag en rapport över vad jag kunde hitta i huset och vilka åtgärder jag har gjort. Jag gör alltid en extra check (30-60min) efter ca. 2 veckor utan extra kostnad, för att ytterligare höja energierna och kolla att inga tunga energirester finns kvar. Det är viktigt att komma ihåg att energi är levande och vi attraherar energier som matchar vår egna. Om någon i ditt hem har låga energier (t.ex. är deprimerad, har missbruksproblem) kommer det sannerligen attrahera låga energier som på kort sikt kan rensas bort men det är inte en långsiktig lösning.

Större byggnader kräver ett mer omfattande arbete och priset kommer därmed justeras därefter.