Medial sittning

Mina klienter berättar:

"Tack för att du släppte fram min bortgångne pappa. Jag har burit dåligt samvete länge och har två år velat ha kontakt med honom så jag är så tacksam att han kom fram idag".

"Vad du är duktig, det var så fint och jag har varit helt uppfylld av det. Skickligt knöt du ihop säcken, fick höra allt jag ville och behövde och mer därtill".

"Jäklar vad du är duktig på att koppla upp och få kontakt! Är så coolt...".

"Älskar dina budskap. Du har en sån fin gåva".

"Du har en gåva Sirpa! Helt fantastiskt. Allt stämmer".

"Under två års tid har ingen kunnat hjälpa mig på samma sätt som du. Äntligen fick jag dem svaren jag behövde av min bortgångna bror och far".

Har du frågor du vill ställa till dina guider på andra sidan eller behöver du tips och verktyg inom andlighet?

Jag har varit medial sedan jag var ett barn och jag är tacksam att kunna dela gåvan med mina klienter. I dagsläge erbjuder jag medial sittning endast via telefon, Skype eller i samband med en behandling.

Jag agerar som en länk mellan klienten och andevärlden. Det är klientens andliga vägledare, nära och kära på andra sidan som vill förmedla någonting som är viktigt för dem att veta just nu.

Budskapet kan vara att du skall släppa taget av din sorg, bli påmind av att dem närmaste som har gått över till andra sidan fortfarande finns runt om dig eller att huset behöver renoveras! Jag väljer att inte se sjukdomar eller det som inte är bäst eller positivt för dig att veta i förväg. Mer än så styr jag inte vilket budskap som kommer fram.

Under sittningen har du möjlighet att ställa frågor som du önskar vägledning inom.

Hur går en medial sittning till?

Du kan välja ha sittning via telefon eller som Skype videosamtal. Jag börjar arbeta redan innan vårt samtal. Jag rengör både egna och dina energier samt börjar kommunicera med dina guider.

Det kan vara bra att fundera på vad du vill få svar på via vägledningen så att det är tydligt för dig. Så klart kan du välja att få vägledning i livet som helhet om du vill det och då kommer du att få information ur ett bredare perspektiv och det som är viktigast just nu för helheten blir då mer framtonat. Skriv ner frågor så att du inte missar något.

Det är bra att skriva ner det som sägs under sittningen, skriv stolpar som du sedan i lugn och ro kan fylla i efteråt.

Tid finns inte på andra sidan! Därför kan det vara svårt att säga tid för specifika händelser.
Det som ska ske i ditt liv händer när du är redo för det. 

Man kan aldrig ta ifrån en människa den fria viljan och det egna beslutsfattandet vilket innebär att du är skapare av ditt liv. Dina guider vill hjälpa dig att se vad som står i vägen för dig och vad du kan göra för att leva i linje med dig och för att må bra just nu och framåt. Sen finns det alltid flera vägar att ta sig dit och det är till sist alltid du som väljer.  

Pris:
45min/ 900kr