Reiki på distans

Mina klineter berättar 

"Det var så härligt avslappnande att jag till och med somnade lite".

"Det kändes nästan som en täcke av ljus och lugn lades på mig. Underbart".

"Jag känner mig alltid avslappnad under behandlingen. Förra gången, när jag blundade, kunde jag se bilder i mitt huvud som sedan även Sirpa förmedlade till mig".

"Jag känner mig lugn och avslappnad. Jag kände efter ett tag hur tårarna började rinna ner".

"Jag kände en lättnad i kroppen under tiden du gav mig Reiki. En massa energier som svävade runt i mig. Jag kände tydligt påverkan i huvud, öron och halls".

Reiki energin kan skickas på långt avstånd och fördelar med distanreiki är att man inte behöver gå någonstans; man kan ta emot Reiki precis där man befinner sig. Reiki på distans kan vara lika effektivt som att uppleva den personligen. Reiki energin fungerar oavsett var du befinner dig eftersom den överskrider tid och fysiskt utrymme.

Hur ska jag förbereda mig och hur går det till?

Behandlingen är vanligtvis ca. 30minuter lång. Vi kommer att schemalägga en tid och datum för din session så att du kan skapa dig själv en lugn miljö. Gör utrymmet bekvämt med kuddar och en filt om det behövs, använd kristaller, eteriska oljor eller rökelse för att skapa atmosfär.

Innan behandlingen kan du gärna förbereda kroppen t.ex. med avslappnande bad eller meditation men den är absolut ingen måste. När det är dags att ta emot Reiki ligg bekvämt, och se till att du inte blir för kall. Bär sköna och lösakläder, stäng av alla telefoner och datorn. Den här tiden är för dig! Blunda och ta flera djupa, långsamma andetag för att slappna av.

Säg högt eller tyst till dig själv "Jag är redo att ta emot Reiki energier". Det är allt du behöver göra!

Det är individuellt hur mottagaren upplever Reiki energierna på distans. Majoriteten känner sig väldigt avslappande och en del kan till och med känna stickningar eller en pirrande känsla. Vissa kanske börjar gråta eller skratta utan att veta varför. Det är känslomässig energi som måste släppas för att du ska läka.

Efter behandlingen kontaktar jag dig med SMS eller e- mail och bekräftar att jag är klar.

Efter behandlingen.

Ta en stund att skriva ner alla tankar som dök upp under din tid, ofta kommer de mest gyllene idéerna till dig i tysta stunder. Efter din session är det alltid bra att dricka ett glas vatten. 

Notera allt som kommer upp i de kommande dagarna; du kanske tänker på en viss situation eller person, något som har stört dig som du är redo att ta itu med, eller kanske får du nya idéer och inspiration.

Pris:
30min/ 400kr