Tidigare liv

Mina klienter berättar:

"Jag visste inte att trauman från mina tidigare liv kunde påverka mig så mycket. Nu förstår jag varför jag endast fokuserat på mitt barns välmående istället för att tillåta mig själv sörja min skillsmässa".

"Jag har alltid upplevt kallelse att vara lärare och nu förstår jag varför. Jag var ju en i mitt tidigare liv! Det är även spännande att få veta vilka roller mina barn och min man har haft i mina tidigare liv".

Själavandring eller reinkarnation, är ett begrepp för trosföreställningar som innebär att en människas själ inte dör med kroppen, utan att hela själen kan föras vidare till en ny kropp, endera i människa eller djur.

Reaktionen och känslor skapar ett starkt energiavtryck i vår själs historia. Ditt energifält håller sedan kvar detta energiavtryck och påverkar hela din energimässiga vibration. Genom att utforska tidigare liv kan du få svar på varför vissa saker betyder så mycket för dig eller varför du påverkas extra mycket av vissa händelser, situationer eller personer.

Är du nyfiken på vem du har varit eller vad du har gjort i ett tidigare liv? Vill du veta mer om hur dina tidigare liv påverkar dig idag? Kanske har du oförklarliga rädslor? Eller är du helt enkelt bara nyfiken på vad du har varit med om i ett tidigare liv?

Jag kopplar upp mig till dina guider som visar mig några av dina tidigare liv som är aktuella för dig att komma ihåg just nu. Jag utför alltså inte regressionsterapi utan en kanalisering.

Pris:
30min/ 600kr