Galactic Akashic Reding (galaktisk själsläsning)

Mina kunder berättar:

"Det finns inga ord för att säga hur tacksam jag är. Efter vårt samtal släppte jag fram massa känslor och efteråt kändes det som en befrielse. Äntligen förstår jag varför jag känner som jag känner. Rötterna till dessa känslor finns i mina tidigare inkarnationer".

"Jag har hadt två återkommande drömmar sedan jag var liten och genom dig fick jag en förklaring till hur dessa drömmar är minnen av mina tidigare liv. Tänk att mina drömmar äntligen känns begripliga och att jag nu kan känna stolthet för mina många liv och erfarenheter”

” Nu har läsningen börjat landa och allt känns spännande och SANT i själen. Är otroligt tacksam för informationen som kom igenom via dig”.

Känner du en stark dragning till universum eller känner du att du är en så kallad stjärnfrön (starseed)?

Själen har haft flera inkarnationer oftast även utanför vår planet och….

Jag agerar som en länk mellan klienten och andevärlden. Det är klientens andliga vägledare, nära och kära på andra sidan som vill förmedla någonting som är viktigt för dem att veta just nu.

Budskapet kan vara att du skall släppa taget av din sorg, bli påmind av att dem närmaste som har gått över till andra sidan fortfarande finns runt om dig eller att huset behöver renoveras! Jag väljer att inte se sjukdomar eller det som inte är bäst eller positivt för dig att veta i förväg. Mer än så styr jag inte vilket budskap som kommer fram.

Under sittningen har du möjlighet att ställa frågor som du önskar vägledning inom.

Hur går en medial sittning till?

Du kan välja ha sittning via telefon eller som Skype videosamtal. Jag börjar arbeta redan innan vårt samtal. Jag rengör både egna och dina energier samt börjar kommunicera med dina guider.

Det kan vara bra att fundera på vad du vill få svar på via vägledningen så att det är tydligt för dig. Så klart kan du välja att få vägledning i livet som helhet om du vill det och då kommer du att få information ur ett bredare perspektiv och det som är viktigast just nu för helheten blir då mer framtonat. Skriv ner frågor så att du inte missar något.

Det är bra att skriva ner det som sägs under sittningen, skriv stolpar som du sedan i lugn och ro kan fylla i efteråt.

Tid finns inte på andra sidan! Därför kan det vara svårt att säga tid för specifika händelser.
Det som ska ske i ditt liv händer när du är redo för det. 

Man kan aldrig ta ifrån en människa den fria viljan och det egna beslutsfattandet vilket innebär att du är skapare av ditt liv. Dina guider vill hjälpa dig att se vad som står i vägen för dig och vad du kan göra för att leva i linje med dig och för att må bra just nu och framåt. Sen finns det alltid flera vägar att ta sig dit och det är till sist alltid du som väljer.  

Pris:
40min/ 900kr